Artvin 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen'den Artvin Belediye Başkanı Kocatepe'ye Ziyaret

      Eğitim-Bir-Sen Artvin Şube Başkanı İbrahim İnce ve yönetim kurulu üyeleri; Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

       18 Kasım 2018 tarihinde 3. Olağan Genel Kurulu sonucu seçilen yeni yönetim üyelerini Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye tanıtan,  Eğitim-Bir-Sen Artvin Şube Başkanı İbrahim İnce yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.  

       Eğitim-Bir-Sen Artvin Şube Başkanı İbrahim İnce, Eğitim-Bir-Sen olarak hakkın, emeğin ve özgürlüklerin mücadelesini verdiklerini, yeni dönemde de bu uğurda mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. Konuşmasına devam eden İnce, Mart 2014’ten bu yana görevine devam eden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye, Artvin çehresini değiştiren özverili çalışmaları için teşekkür ederek 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde başarılar diledi.

       Kasım ayında yapılan 3. Olağan Genel Kurul ile seçilen şube başkanı İbrahim İnce ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kocatepe; “Öğretmenlerimizin haklarını savunma anlamında ülkemizde ve Artvin yerelinde önemli bir boşluğu dolduran Eğitim-Bir-Sen bünyesinde yürütülecek çalışmalarda kolaylıklar ve başarılar dileyerek sendikacılık faaliyetlerinin önemini vurguladı.