Artvin 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen Artvin Şubesi olarak Genişletilmiş İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdik.

Eğitim-Bir-Sen Artvin Şubesi olarak Genişletilmiş İl Divan Toplantımızı Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Çakırcı’nın katılımı ile Grand Artvin Hotel’de gerçekleştirdik. Geniş bir katılım ile gerçekleştirilen toplantıya Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Aydın Tüfekçioğlu, Artvin Milli Eğitim Müdürü Fahri ACAR, Artvin Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Erol Murtezaoğlu ve Kenan Güray, İlçe Temsilcilerimiz, divan üyelerimiz ve üyelerimiz katıldılar.

Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü İbrahim Tabak tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından program Şube Başkanımız İbrahim İnce’nin açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti.

Başkanımız İbrahim İnce,  bir dava hareketi olarak Eğitim-Bir-Sen’in ilk kurulduğu günden bu yana eğitim çalışanları için bitmek bilmeyen bir gayretle çalıştığına vurgu yaparak, Artvin ilinde toplam sendikalı kamu personelinin yarısının sendikamız üyesi olduğunu söyledi ve Artvin’de gerçekleştirilen sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Başkanımızın konuşmasının ardından 6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri’nde varılan anlaşma sonucu gerçekleşen kazanımlarla ilgili bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

Sinevizyon gösterisinin ardından divan üyelerine seslenen Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Çakırcı, 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ciddi bir mücadele verdiklerini ve yıllardır çözüm bekleyen sorunları masada çözüme kavuşturduklarını kaydederek, “Yıllardır masaya ısrarla taşıdığımız konuları hiç yılmadan masaya taşımaya devam ettik. Bu ısrarlı mücadelemiz sonucundaysa kronikleşmiş birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Bu, ancak gerçek bir sendikal mücadeleyle mümkündür. Ek gösterge, sözleşmeli istihdam ve toplu sözleşme ikramiyesi gibi kronikleşmiş konuları masada kazanıma dönüştürdük. Yıllarca mücadelesini verdiğimiz bazı sorunları çözdük, şimdi ise başka sorunların üstesinden gelmek için mücadelemize devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantı Şube Başkanımız İbrahim İnce’nin Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Çakırcı’ya hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Toplantının ardından katılımcılara Grand Artvin Hotel’de yemek ikramı yapıldı.