Artvin 1 Şubesi

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARETİMİZ

Eğitim Bir Sen  Artvin  Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, mazbatalarını aldıktan sonra  Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa YANMAZ’ ı makamında ziyaret ettiler.

Eğitim Bir-Sen Artvin Şubesi Başkanı İbrahim İNCE,  İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa YANMAZ’a hitaben;  Göreve geldiğiniz günden itibaren uyguladığınız projelerle Artvin İlinin eğitimini bugünkü seviyeye taşımanızdan dolayı yönetim kurulu adına  şükranlarını sunduğu ifade etti. Bu süreç içerisinde kendileriyle beraber çalışmaktan onur duyduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa YANMAZ, eğitimde başarının ortaya çıkmasında eğitimciler olarak beraber emek verdiklerini, başarının bu şekilde ortaya çıktığını belirtti. Göreve geldiğinden bu yana önemli görevlerin yerine getirildiğini, yönetici görevlendirmelerinde hakkaniyet ilkelerine riayet edildiğini ancak herkesin istediği yere görevlendirmesinin mümkün olamayacağının unutulmaması gerektiğini belirtti. Yapılan görevlendirmelerde sendika ayrımının yapılmadığını, çalışanın hakkının gözetildiğini vurguladı.Yeni yönetimin başarılı olacağına inandığını belirtti.  Yönetim kurulu üyelerine hediyeler verdi zor bir görevi üstlendiklerini belirterek başarılar diledi.

Eğitim Bir-Sen Artvin Şubesi Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri daha sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Kenan GÜRAY ve Abdülcelil KAHVECİ’ yi ziyaret ettiler.