Artvin 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen'den Artvin Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den Artvin Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret 

       Eğitim Bir-Sen Artvin Şube Başkanı İbrahim İnce ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ile bir araya geldi.

       Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Artvin Şube Başkanı İbrahim İnce ve Eğitim Bir-Sen Artvin Yönetim Kurulu üyeleri, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan’ı, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ziyaret etti.

       İnce, cemiyetin hizmet binasında gerçekleşen ziyarette; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Zeki Alkan ve Artvin Gazeteciler Cemiyeti çalışanlarının bu özel gününü kutlayarak çiçek takdim etti

      Eğitim-Bir-Sen olarak, yaptıkları faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında katkılarını gördükleri basına teşekkür eden İbrahim İnce; gazetecilerin zor ve önemli bir mesleği ifa ettiklerini belirterek,  toplumun doğru bilgilendirilmesinde medyanın ve basın mensuplarının çalışmalarının önemli olduğunu söyledi. 

       Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, heyete Cemiyetin Artvin yerelinde gerçekleştirdiği çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

       Daha sonra Basın ve İletişimde Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilimizde faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret etti.